Stamppot rit - 11 leden deden mee.
Stamppot rit – 11 leden deden mee.

Zaterdag 2 november stond in het teken van de “Stamppotrit”. Verzamelen rond half één in Sneek bij Cecilia en Dick in het Amicitia Hotel. Om één uur werd met elf motoren koers gezet richting het Friese landschap onder aanvoering van Ares. Het was een koude dag maar het bleef gelukkig droog.

Bij terugkomst van de ride out waren er nog diverse members die de weg hadden gevonden naar Sneek om aan te schuiven bij de voortreffelijke stamppot tafel. Er was genoeg keus voor iedereen; hutspot, zuurkool en boerenkool met de diverse bijbehorende ingrediënten zoals spekkies, worst en gehakballetjes. Lekker even met elkaar kletsen en het bleek dat het volgende seizoen drie members op een andere Harley aan de start verschijnen. Dick en Sipke op een Street Glide en Carla vond de schouders van Anne Jan te breed om alles te kunnen zien en rijdt volgend jaar mee op de door haar aangeschafte Sportster.

Het was een gezellige middag en tegen de tijd dat we vertrokken begon het langzaam een beetje te regenen. Na het starten van onze Harley’s keken we achterom in de spiegels en zagen we het afgelopen seizoen in een flits aan ons voorbij komen. De herinneringen aan een mooi motorseizoen blijven in ons geheugen gegrift staan. Op naar het nieuwe seizoen.

Jantinus Meints