Gallery 2023

Organisatie: Roelie Marcel Startpunt: “De Hof van de Koning” in Heerenveen. Stamppot bij: Café rest. Overwijk in Tijnje 11”Die Hards” op 10 Harley’s waren aanwezig bij het startpunt in Heerenveen. Bij Restaurant “de Hof van de Koning werd genoten van een bakje troost en een lekkere taartpunt. Rond 10.30 uur gaf organisator Roeli een korte briefing en werd besloten om zonder wegzetsysteem te gaan rijden. Gezien de omvang van de groep de juiste beslissing lijkt me beste lezers.

Op zondag 8 oktober reden we met achttien enthousiaste motor- en bijrijders de route ‘rondje Friese klei’ van Henk en Kees. Bij het uitzetten van de route kwamen we er al snel achter dat een hele rit door de Friese klei niet haalbaar is op een dag. Dat zijn nogal wat kilometers. Daarom hebben we de route ingekort tot een behapbare ronde.

Zondag 24 september 2023 Organisatie: Henk en Rim Een stralende zondag. Een fantastisch najaarszonnetje dat ons de gehele dag de weg wees. Een beetje winderige, dat wel. En dat kwam niet alleen door de Mexicaanse Wraps van zaterdagavond beste lezers. Neen, er stond een behoorlijke briesje dat veel stof deed opwaaien. Letterlijk in dit geval.

Op zondag 23 juli maakten we samen met de rijders van Aller Weser een tocht door het noorden van het land: de Groninger Ommelanden route.

Wie daags voor dit evenement de weersberichten had bijgehouden was op de hoogte van het buiige weertype wat ons te wachten stond. Maar echte “Die Hards” malen daar niet om.

Op vrijdag 31 maart waren er 33 leden aanwezig om de agenda met het bestuur te bespreken. Tijdens deze vergadering werd het 25 jarig jubileum van de Chapter uitvoerig besproken en werd het Certificaat horende bij dit jubileum ten toon gesteld op de Bar bij Freerk in de showroom. Tenslotte horen wij bij één van de oudere Chapters van de Benelux.

De grote LCH puzzelrit Een perfecte dag! Zo kunnen we zaterdag 6 mei 2023 wel omschrijven beste lezers. Het weer was top, de rit was top en de organisatie was top!