Het Lakes Chapter Holland (LCH) is een bij de Kamer van Koophandel ingeschreven vereniging en is onderdeel van de Harley Owners Group (HOG). De HOG heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen mannen en vrouwen als lid. In de Benelux zijn er al meer dan 7000 leden, verdeeld over 23 HOG-chapters.

Een HOG-chapter is een vereniging van Harley Davidson rijders en rijdsters, georganiseerd rond een officiële Harley Davidson dealer. In het LCH geval is dit M-Point Drachten.
Als Harley rijders elkaar ontmoeten, zijn er altijd zichtbare, hoorbare en filosofische kenmerken waaruit af te leiden is wat hun ware identiteit is.

Harley Davidson schrijft voor dat iemand lid van een HOG-chapter kan worden als hij/zij lid is van de HOG. Rijders die zich willen aansluiten bij het LCH dienen dus HOG lid te zijn.
Partners van LCH leden, ook geen HOG leden, die zelf rijden of als passagier regelmatig meerijden en/of deelnemen aan activiteiten kunnen zich als partnerlid inschrijven. Ook wanneer één van beide partners een ander merk rijdt, kan deze zich inschrijven als partnerlid, mits de andere partner Harley Davidson rijdt.

Het doel van het LCH is het organiseren en bevorderen van verantwoorde activiteiten voor haar leden, het aanmoedigen van deelname aan activiteiten van de HOG en het bevorderen van de band tussen haar leden.

Wat krijgen de leden o.a. voor hun lidmaatschap:

1. Toegang tot een enthousiaste groep Harley Davidson rijders met veel activiteiten.
2. Georganiseerde ride outs en bezoeken rally weekenden.
3. Chapteravonden die (meestal) plaats vinden bij onze sponsoring dealer M-Point te Drachten.
4. Korting van 10% bij onze sponsoring dealer M-Point Drachten voor alle chapterleden bij aanschaf van originele Harley Davidson accessoires en kleding.
5. Bij afsluiten motorverzekering bij Havelaar & van Stolk korting op de premie die kan oplopen tot wel 20%.
6. Je komt samen om je passie te delen, ervaringen uit te wisselen en om gezellig samen te zijn. Share the Harley feeling!

Certificate of Appreciation 15 jaar Lakes Chapter Holland
Certificate of Appreciation 15 jaar Lakes Chapter Holland

Voor verdere informatie verwijzen we je graag door naar onderstaande sites t.w.

www.m-point.nl
www.lakeschapter.nl
www.hog.com

We hopen je als lid te kunnen begroeten,

Sponsoring dealer HD-Point Drachten en
bestuur en leden Lakes Chapter Holland.

De statuten >>

Nu lid worden >>

versie 2013/01

Lakes Chapter Holland