23-24 maart 2013

 

Midden in de “winter” heeft Harley-Davidson de open dagen georganiseerd, men zou verwachten dat er dan weinig animo zou zijn. Echter, niets is minder waar, de belangstelling op beide dagen was enorm. Het zeer koude maartweer, het ijs lag in de sloten, met een zonnetje was kennelijk een prima dag om naar Drachten af te reizen.

Er was dan ook het één en ander te beleven bij HD-Point. De prachtige 2013 Anniversary modellen werden geïntroduceerd en natuurlijk de proefritten, men liet zich niet tegenhouden. Freerk heeft overigens ook een aantal prachtige occasions staan. In de kledinghoek was het een drukte van belang. Bij binnenkomst kreeg men een 110 Anniversary-pin met een uniek nummer. Hiermee maak je kans op een VIP reis naar Rome of Milwaukee, wie weet!

Ons Lakes Chapter Holland had een mooie promotiestand ingericht, naast het aanprijzen van ons chapter verkochten we daar hebbedingetjes en brachten we de goede en zeer voordelige collectieve Harley-Davidson verzekering van Havelaar en van Stolk onder de aandacht.

We hadden de motorreisorganisatie US Bikers uitgenodigd voor hen die eens een keer een ride out aan de andere kant van de grote plas willen beleven. Een brochure met prachtige reizen met heerlijk weer werd aangeboden. Men kon ook meedoen aan de verloting van een reis, wie weet!!

Ons chapterlid Paul Scheuierman liet zijn airbrushkunst zien. Onder andere op een leren jack, tank en spatborden had Paul zich uitgeleefd, prachtig!

De inwendige mens kwam niets te kort. Naast de koffie, frisjes, biertjes werd de traditionele HD-Point Burger aangeboden. De dagen werden opgeluisterd door lekkere muziek van de band “JC and the Gang”.

Zo’n weekend valt of staat met de bereidwilligheid van vrijwilligers. De dames en heren worden verschrikkelijk bedankt voor hun inzet op beide dagen, geweldig!

Kortom, het waren zeer geslaagde open dagen, effe 15 graden erbij en het seizoen kan beginnen, see you on the road!