NMRO 2019

NMRO 2019 – De New Members Ride Out.

Zondag 28 maart stond de NMRO op het programma. De weersvoorspelling voor deze dag waren in de aanloop van de week niet erg gunstig maar het is bij een klein maar hevig regenbuitje gebleven.
Roeli en Marcel waren leading deze dag en het mag gezegd worden, top geregeld. Verzamelen en vertrek vanuit Heerenveen bij de Koningshof waar koffie en gebak al klaar stond. Traditiegetrouw weer op kosten van het chapter.
Bij binnenkomst kon er worden opgegeven wat er tijdens de lunch werd gegeten. Een prima optie, zeker als er dertig members meerijden.
Dat men er zin in had bleek wel uit het feit dat er zelfs iemand was die nog zijn sneakers aanhad i.p.v. zijn boots. Zoveel haast om mee te kunnen rijden. Mooi toch.

Na een woord van welkom van onze director en uitleg van de spelregels hoe te rijden en waar rekening mee te houden vertrok de groep om half elf vanuit Heerenveen.
Roeli reed voorop met in haar kielzog onze kersverse RC Dinant die deze dag wegzetter was en de rij werd gesloten door Ed en Marcel.

Er was veel aandacht aan de route besteed en het was genieten geblazen. Terwijl een waterig zonnetje ons onderweg begeleide gleden de kilometers onder onze Harley ’s door.
Via Overijssel kwamen we in de Noord Oost Polder terecht waar ons een lunch stond te wachten in Schokland.

Een warm welkom van het aanwezige personeel viel ons ten deel en ben je een keer in de buurt dan is het meer dan de moeite waard om een keer aan te gaan.
Na de lunch via kleine wegen en dijken weer richting Heerenveen waar bij de Koningshof nog een drankje werd genuttigd. Al met al een mooie ride out die tot in de puntjes was verzorgd.

Jantinus
Director