Verslag New Member Ride Out 7 Mei 2017.
Door: Jelle en Berend Broersma

Eindelijk was het daar weer zover!
De eerste rit met de Chapter na een lange winter van poetsen en smeren.
Toch maar lekkere warme kleren aan want het weer is stabiel maar aan de frisse kant.
Op naar Van Der Valk in Wolvega waar de start dit keer zal plaats vinden.
Aangekomen in Wolvega was het terrein al goed gevuld met bekende maar ook nieuwe Harleys. Altijd weer een mooi gezicht om zoveel moois te zien.
Na een ontmoeting met de leden en toekomstige leden en een lekker stuk appeltaart met koffie was iedereen klaar voor vertrek.

Uiteraard weer een mooie welkomst speech van Jantinus waarin nog even de belangrijke punten van het groeps rijden worden uitgelegd zodat iedereen op de hoogte is van alle veiligheidsmaatregelen. Ook verdere takenverdelingen zoals een ritverslag maken werden hier tactisch overgedragen door het bestuur (bedankt he! :-) )

Eindelijk dan klaar voor vertrek! Enorme opkomst met rond de 34 motoren en meer dan 46 man. Een imposant geheel en langzaam kwam alles in beweging en begon de rit.
De rit zelf was weer formidabel langs de mooiste plekken en wegen. Het weer was fris maar zo nu en dan kwam de zon er even tussendoor en dat was maximaal genieten.
Na ongeveer 1.5 uur rijden lunch in omgeving Ommen op de Sallandse berg waar iedereen even tijd had om bij te tanken en te praten.

Na de lunch die voor sommigen al weer veel te lang duurde vertrokken we voor het tweede gedeelte die wederom weer langs de mooiste plekken ging.

Zelfs met de pond over op een gegeven moment. Wat een super gezicht zoveel motoren op een boot, daar paste niets meer bij!
De rit is super verlopen en iedereen kwam met een voldaan gevoel aan bij de Koningshof in Heerenveen met ongeveer 250km in de benen (of wielen eigenlijk).
Hier was de mogelijkheid voor een afsluitend drankje en vervolgens werd afscheid genomen en afspraken gemaakt voor de rit naar Duitsland volgend weekend.

Wederom geslaagde dag voor ons en denk ook voor de rest.

Tot de volgende keer!!
Jelle en Berend

 

Foto’s van de New Members Ride Out.
Het was in ieder geval een mooie zonnige dag.  
Met een opkomst van 36 Harley’s en 45 leden voorwaar een geslaagde dag!

Next event:
LCH On the Road
van: 12 – 14 mei 2017
Lokatie: Camping Berkenhof, Wielen, Duitsland.
We gaan als chapter een weekend naar Duitsland. Op Camping Berkenhof kan je je tent opzetten, er zijn bedden etc, campers zijn welkom. Nadere info volgt.