LCH on the Road

11-05-2018 – Camping de Berkenhof, Wielen Duitsland

Om 15.00 uur hadden we verzameld om uiteindelijk met zo’n 6 motoren richting Wielen te rijden om daar de anderen, die op eigen gelegenheid gingen, te ontmoeten. Het weer was geweldig en na een rit van 2 uur kwamen we aan. Frans (de eigenaar) was al druk in de weer want dit weekend kwamen er zo’n 73 gasten. Nadat iedereen zich een beetje had opgefrist werd het tijd voor een biertje of een frisje. En even later konden we gaan genieten van het buffet wat weer goed was verzorgd er was voldoende. Toen het begon te schemeren namen de dames vast plaats rond het net aangestoken kampvuur en kwamen de gesprekken op gang en leerden men elkaar wat beter kennen. Een ieder ging op tijd naar bed want morgen tenslotte een rit voor de boeg.

12-05-2018

Na getankt te hebben zijn we weer on route gegaan langs Ter Apel en onder meer Emmer-Compascuum gingen we onder weg naar Sellingen. De TomTom gaf een zijstraatje aan dat eigenlijk een klein stukje om de weg liep om een minuut later er gewoon weer op te moeten …heel gek. Joop dacht ik zal even stoppen zodat we niet het fietspad blokkeren en we als 1 groep ook meteen de weg op kunnen. Goed idee natuurlijk maar Marcel keek net even naar links en zag niet dat Joop stopte, Marcel gaf hem een tikkie tegen de uitlaat en WHOOP !! daar lag Joop!

 

Zelf reed ik wat meer achterin en zag ineens een motor zonder bestuurder en dacht; “He gaan we nou stoppen … waarom?” Wat een gekke plek! En toen zag ik Joop in de berm liggen… Mijn hart sloeg een paar slagen over en ik wilde zo snel mogelijk naar hem toe, ik wilde weten hoe het met hem ging. Gelukkig kan je niet zo snel met een HD smijten en heb ik de motor stil gezet en ben nog net niet rennend naar Joop gelopen die inmiddels al weer op was gestaan. Een beetje pijn in de enkel maar gelukkig geen bloed en breuken dus na de ergste schrik en een dikke kus gewoon weer verder.

 

Frans had het weer super geregeld, ik kan niet anders zeggen.

Ons chapter nam plaats aan een lange tafel en zat lekker aan een biertje of iets sterkers. Zelf liep ik even her en der heen om een praatje aan te knopen. Ik hoorde dat er iemand werd bezongen omdat hij jarig was dus liep ik naar het kampvuur de kring in en vroeg wie de gelukkige was. Natuurlijk werden er een stuk of 5 mannen aangewezen die jarig zouden zijn maar heb ik er uiteindelijk 2 gefeliciteerd met 3 dikke klapzoenen en zo werd het al snel een gezellige boel. Rond een uur of 1 zijn we maar eens ons bed gaan opzoeken en vielen we in een diepe slaap.

6.30 uur

MMmmmGaaap geeuww – gemorrel aan de deur – plotsklaps stond Rim binnen! “Goedemorgen Rim” riepen Joop en ik … @*#@! PVD sta ik in de verkeerde wagen!! Deur open en met een klap weer dicht …brom brom brom en weg was Rim weer. Ik heb nog een minuut of 10 liggen grinniken om het gezicht van Rim hahaha.
Na een stevig ontbijt werden de handen geschud en de zoenen gegeven en Frans en zijn vrouw bedankt voor hun gastvrijheid.

Wat heb ik weer een FAN_TAS_TISCH weekend gehad! Dank jullie wel voor al jullie gezelligheid, jullie verhalen en jullie lach, graag zie ik jullie weer bij een volgend treffen!
Potverdikke, vergeet ik nog te vertellen dat ik mocht vuurspuwen!! Je moet dan een slok van een soort paraffine olie nemen en dat dan blazend uitspuwen en dan krijg je machtige vlammen!!!

FIRE!!!! Heel gaaf!
Dikke kus aan allen’
Anne-Rose Bezemer