LCH bestaat 25 jaar

En toen was het 25 maart 2023, tijd voor een feestje!!!!

Het LCH bestaat 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Het A-team is lang bezig geweest met alle voorbereidingen, wij waren dan ook al vroeg aanwezig op camping de Zilveren Maan, onze feestlocatie om de boel vrolijk te versieren. Met, hoe kan het ook anders, versieringen met 25 jaar erop, met hier en daar een Harley vlaggetje ertussen door.

Rond 8 uur komen de eerste gasten binnen, iedereen krijgt bij binnenkomst een lootje van Eric en Ursula voor de loterij later op de avond, met een fantastische hoofdprijs.

Om 20.25 opent Pieter Douma de feestavond door middel van een praatje, waarin hij wat verteld over geschiedenis van het LCH.
Na het praatje gaat de band van start, we hadden voor deze gelegenheid Harlie en de Beukennootjes gevraagd. Zij speelde de pannen van het dak, hier en daar gingen de voetjes voorzichtig van de vloer.

Tijd voor de 1e trekking van de lootjes. De derde prijs, een Harley opberg box met inhoud ging naar Alle van der Ploeg.
Ondertussen was het gezellig druk bij de bar en de nodige drankjes werden gedronken. Ook werd er voorzichtig door deze en gene een dansje gewaagd op de dansvloer.
Tijdens de 2e pauze van Harlie en de Beukennootjes werden er 2 lootjes getrokken. De 2e prijs was een Bar in a Jar, gewonnen door Dirk Floor, de 1e prijs, een snackemmer werd gewonnen door Geartsje Broersma.

De avond gaat verder met nog meer gezelligheid en drankjes, heel langzaam gaat het richting 12 uur, het tijdstip waarop we proosten op officieel het 25 jarig bestaan van het LCH, maar eerst de trekking van de hoofdprijs, een voucher voor gratis entree voor het ESW in 2024 (vind plaats van 28 juni t/m 30 juni 2024, noteer het in je agenda!!)
Deze hoofdprijs werd gewonnen door Elsien de Jong, van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs!

Daarna konden we aftellen tot 12 uur, en bestond het LCH officieel 25 jaar! Gefeliciteerd.
We proosten met zijn allen met een feestelijk glaasje bubbels. Daarna is het einde feest.

Iedereen bedankt voor zijn komst, graag tot ziens bij een volgend evenement (6 mei puzzelrit)