Behind the scenes!

Diverse leden vroegen de afgelopen tijd om een herhaling van de zeer succesvolle Fotoshoot uit 2014, zie deze site voor foto’s.
Dus dan doen we dat! Nadat we het op 21 augustus j.l. moesten cancelen vanwege het weer hebben we op 28 augustus de Fotoshoot 2016 door laten gaan. We hinkten door de weersvoorspelling wel op 2 gedachten maar hebben toch gedacht: “Kom op, we doen het!”. Met prachtig weer reed ik van huis weg en dacht dat het een zeer goed besluit was geweest. Dan, bij Heerenveen richting westen, kanonnuh wat een luchten daar boven Sneek, het einddoel. Vervolgens een onweersbui, niet te geloven, met 60 over de snelweg (ik zat in de camerawagen dus het deerde mij niet zo erg). Dan in Sneek aangekomen met de angst dat er niemand was gekomen. Wel, Rim en Elsien waren er al, drijfnat maar ze waren er. De fotografen bleken ook present maar waren natuurlijk ook met de auto met camera’s statieven etc. De buien dreven weg en daar arriveerden al meer members, de een wat natter dan de ander. Koffie en gebak konden rustig worden genuttigd, we hadden geen haast. Van members die onderweg waren maar weer naar huis zijn gegaan of thuis waren gebleven kregen we berichten over slecht weer meer naar het oosten.

LCH_FotoShoot_2016_004

De Harleys moesten wel een beetje worden gedroogd voordat ze op de foto gingen.

Om 10.30 brak de zon door en hebben we achter Amicitia de portretfoto’s genomen van de members die reeds aanwezig waren. De Harleys moesten wel een beetje worden gedroogd voordat ze op de foto gingen. Ze werden in diverse poses gefotografeerd door 4 (!) fotografen uit diverse hoeken. Zie deze site. Na de foto’s hebben we op het terras kunnen genieten van een heerlijk lunchbuffet. Parasols werden bij de tafels gezet om een beetje in de schaduw te kunnen zitten.

Na de lunch naar de Slachtedyk bij Boazum, een prachtig kronkelweggetje. Daar stelden Mara, Sietsche en Anne Jan zich op langs de weg en nestelde Jan zich achter in de camerawagen. Het was drukker met zondagsverkeer dan we hadden ingeschat maar we hebben prachtige actiefoto’s kunnen maken door achter de camerawagen aan te rijden en vervolgens alleen langs de 3 staande fotografen.

We hebben uiteindelijk een prachtige dag gehad met mooi weer. De foto’s kunnen weer boven het bed, in de garage, op het toilet, als screensaver etc. Over de distributie van de foto’s krijgen jullie nog bericht.

Dank aan de fotografen en Dick en Cecilia, in de toekomst als er weer 100 nieuwe leden bij zijn doen we het nog een keer.

Met vriendelijke groet,
Kees de Vries