Van 22 t/m 24 juni 2018

Alvestêdewykein 2018

Beste biker vriendinnen en -vrienden, ons Alvestêdewykein staat ook dit jaar weer op de agenda. Dit jaar organiseren we het voor de 12e keer!
Het is bijna weer zover en we hopen dat het weekend ook in jouw agenda staat!
Dit intussen legendarische weekend zal plaatsvinden van 22 tot en met 24 juni op Recreatiepark De Jerden in Sloten, Friesland.

Days
Hours
Minutes
Seconds

En dan gaan we weer los!

LAKES CHAPTER HOLLAND ELFSTEDENWEEKEND

DE 12e EDITIE

22 tot en met 24 juni 2018 – Recreatiepark De Jerden, Sloten, Friesland

Deze 12e editie staat mede in het teken van het 20-jarig bestaan van het Lakes Chapter Holland.
Daarom gaan we knallen dit jaar! We hebben een mooi programma voor het weekend samengesteld zodat je met de voorpret kunt beginnen.

LAKES CHAPTER HOLLAND ELFSTEDENWEEKEND

Deze 12e editie staat mede in het teken van het 20-jarig bestaan van het Lakes Chapter Holland.
Daarom gaan we knallen dit jaar! We hebben een mooi programma voor het weekend samengesteld zodat je met de voorpret kunt beginnen. 

LOCATIE EN ACCOMMODATIE

Ook dit jaar zijn we weer te gast op Recreatiepark De Jerden.

Sloten is een prachtig historisch stadje en de kleinste stad van de elf steden van Friesland. De camping is intussen verkocht aan Steven en Klaziena van der Zee. We hebben er het volste vertrouwen in dat de samenwerking net zo super verloopt als met Gerhardus en Yvonne. Hierbij willen we hen dan ook heel erg bedanken voor hun gastvrijheid, flexibiliteit, medewerking in de afgelopen jaren!
Op de camping hebben we twee ruime velden voor de motoren, tenten, campers en caravans tot onze beschikking. De campers en caravans zijn van harte welkom zonder extra kosten! Gelieve auto’s en aanhangers op het aanpalende parkeerveld te zetten op aanwijzing van de bewaking en/of Lakes Officers.

Voor hen die liever in een hotel of B&B slapen hebben we een aantal locaties geselecteerd.
Neem zelf contact op indien je hiervan gebruik wenst te maken.

Sneek

Hotel Amicitia

Graaf Adolfstraat 37
8606 BT Sneek
een van onze vaste sponsors

Wijckel

Logies en ontbijt
“t Griene Hemeltsje”

Jeen Hostraweg 2
8563 AJ Wijckel jannie_koopman@hetnet.nl

Wijckel

B&B Gaasterlandhoeve

Heerenhoogweg 40
8563 AL Wijckel
info@gaasterlandhoeve.n

Sloten

Pension Stedswâl

Kopelstreek 222
8556 XJ Sloten
stedswal@gmail.com

Voor hen die liever in een hotel of B&B slapen hebben we een aantal locaties geselecteerd. Neem zelf contact op indien je hiervan gebruik wenst te maken.

Sneek

Hotel Amicitia

Graaf Adolfstraat 37
8606 BT Sneek
een van onze vaste sponsors

Wijckel

Logies en ontbijt
“t Griene Hemeltsje”

Jeen Hostraweg 2
8563 AJ Wijckel jannie_koopman@hetnet.nl

Wijckel

B&B Gaasterlandhoeve

Heerenhoogweg 40
8563 AL Wijckel
info@gaasterlandhoeve.n

Sloten

Pension Stedswâl

Kopelstreek 222
8556 XJ Sloten
stedswal@gmail.com

LADIES OF HARLEY

Het weekend staat weer op de agenda bij de Ladies of Harley. Daar zijn we eerlijk gezegd zo trots op als een aap met zeven staarten. Voor inschrijving kunnen zij het inschrijfformulier gewoon in vullen en komen dan vanzelf bij de vraag of ze lid van LoH zijn en of ze een bedje willen in het Ladies onderkomen.

Ook dames die geen lid zijn van LoH bieden we de mogelijkheid op zo’n bedje te slapen. Wil je dit, dan graag even een mailtje naar director@lakeschapter.nl.

Alfons Freriks LogisticsVoor de goede orde het volgende; het zijn geen aparte kamers maar een ruimte naast het Roadhouse waar veldbedjes worden opgesteld zoals de afgelopen jaren. Er zijn geen kosten aan verbonden, deze “lits-jumeaux” worden gesponsord door Alfons Freriks Logistics.

PROGRAMMA-ONDERDELEN

Het skûtsjesilen vrijdagavond is zo langzamerhand een traditie geworden en vele van onze gasten genieten met volle teugen. Omdat de belangstelling voor het zeilen ieder jaar toeneemt, gaan we dit jaar in twee sessies het Slotermeer op. Een paar uurtjes zo op het water heeft een helende werking op lichaam en geest. De ondergaande zon boven het Slotermeer, je vergeet het nooit meer! Je babbelt weer eens effe bij onder het genot van ruisend water en frisse wind. Wil je aan boord wat drinken koop dan een blikje in het Roadhouse voor je naar de boten gaat. Na het varen is het tijd voor lichamelijke in- en ontspanning onder begeleiding van DJ Wouter.

De Elfstedentocht van zaterdag door Friesland belooft grandioos te worden. Er is een prachtige route samengesteld langs en door een aantal Friese steden van ongeveer 260 km met heel leuke en interessante stempelposten. Indien je een volle stempelkaart kunt overhandigen aan de finish wordt je de pin uitgereikt. Alle 11 pins zijn bekend, vorig jaar organiseerden we immers de 11e keer. Voor hen die de rit voor de 12e keer uitrijden hebben we een speciaal aandenken.

De lunch tijdens de Elfstedentocht wordt jullie aangeboden in Hotel Amicitia in Sneek. Je hoeft niet af te rekenen want het zit al in de inschrijvingsprijs.

Vorig jaar werden we bij terugkeer van de Elfstedentocht op de camping verwelkomd door De Putkapel, een dweilorkest uit Sneek. Vanwege het geweldige succes willen we dat dit jaar weer doen. Bereid je dus voor op een hoop “gedweil” bij de finish.

Zaterdagavond na de heerlijke bbq is er een optreden van de Fever of Life met DJ Wouter in de pauzes.

Aan het einde van de avond wacht ons een verrassende grandioze finale.

Het totale programma is bijna rond.
Houd deze site in de gaten als je alvast voorpret wilt hebben.

kosten

De kosten voor deelname aan het weekend bedragen:

Bij voorinschrijving tot en met 18 juni:
70 euro per persoon voor Lakes Chapter members (incl. lunch zaterdag)
75 euro voor niet Lakes members (incl. lunch zaterdag).
Bij inschrijving op 22 juni aan de poort in Sloten zijn de kosten 75 voor Lakes leden en 80 euro voor niet Lakes leden (incl. lunch zaterdag).

ASW18De kosten zijn iets hoger dan jullie van ons gewend zijn. Dat komt omdat we iedereen een lunch aanbieden tijdens de Elfstedentocht. Daarnaast is de prijs inclusief 2 nachten camping vrij-za en za-zo en inclusief elektriciteit voor campers en caravans, douchen, 2 x ontbijt, barbecue, Elfstedentocht met pin of ander aandenken, optreden Fever of Life en DJ Wouter. Als je mee wilt skûtsjesilen moet je dat bij de inschrijving opgeven. Hier zijn extra kosten van 15 euro aan verbonden en er geldt vol is vol.

Wil je alleen de Elfstedentocht rijden op zaterdag en maak je verder geen gebruik van andere zaken, dan zijn de kosten 22,50 (incl. lunch). Bij inlevering van een volle stempelkaart wordt de pin/aandenken aan jou overhandigd. Als je alleen zaterdag komt rijden graag even afstemmen door een mailtje naar director@lakeschapter.nl.

De voorinschrijving is gestart en eindigt 18 juni!

Vergeten in te schrijven? Je bent van harte welkom aan de poort van de Recreatiepark De Jerden in Sloten op 22 juni a.s.

Het bestuur en leden van het Lakes Chapter Holland willen je van harte uitnodigen deel te nemen aan ons unieke en legendarische weekend. Je mag dit absoluut niet missen, hier wordt nog jaren over gesproken, krijg geen spijt!

Recreatiepark de Jerden

Recreatiepark de Jerden

Lytse Jerden 1
8556XC Sloten

+31 (0)514 531 389

info@campingdejerden.nl