ALV 2023

ALV 2023, het verslag.

Oorspronkelijk stond deze jaarvergadering eerder gepland. Maar door de weersomstandigheden van die dag – vrijdag 10 maart – werd deze ALV gecanceld en kregen de tulpen voor de afscheidnemende bestuursleden elders een bestemming.
Op vrijdag 31 maart waren er 33 leden aanwezig om de agenda met het bestuur te bespreken.
Tijdens deze vergadering werd het 25 jarig jubileum van de Chapter uitvoerig besproken en werd het Certificaat horende bij dit jubileum ten toon gesteld op de Bar bij Freerk in de showroom. Tenslotte horen wij bij één van de oudere Chapters van de Benelux.
Nieuw dit seizoen is de benoeming van het A-team. De activiteitencommissie van LCH die speciale activiteiten gaat organiseren. Een actieve club enthousiastelingen die al een aantal initiatieven hebben ontwikkeld.
Deze ALV stond ook in het teken van het afscheid. Dit keer van een drietal bestuursleden.

Eric Huitema neemt afscheid als Events Officer,
Pieter de Vries als Assistent Director en Head Road Captain en
Ursula Hendriks als Treasurer en Overall assistent.

Met alle respect voor Eric (momenteel actief lid van het A-team) wil ik toch Pieter en Ursula nog even benoemen; Pieter als sponsor, initiator en activiteitenontplooier onderhoud nog steeds contacten met andere Chapters en blijft op de achtergrond beschikbaar voor advies en ondersteuning.
Een taak waar dankbaar gebruik van zal worden gemaakt.

Ursula is een duizendpoot wiens activiteiten niet altijd zichtbaar waren maar geloof mij beste lezers een schier onmisbare pilaar onder het bestuursgebouw van LCH. Ursula – eerder actief als Editor, Membership Officer en treasurer – heeft heel veel uurtjes energie gestopt in de club.

Ik kan het weten beste lezers, een aantal van deze functies zijn door ondergetekende overgenomen.
De functies inhoudelijk kosten veel tijd.
Alle respect dus voor deze “keien”. Een woord van dank is een cliché, maar wel verdient.

Henk Corporaal komt het bestuur versterken als Assistent Director. Henk maakt ongetwijfeld een vliegende start.
Met een goed gevulde events kalender met leuke accenten georganiseerd door het A-team gaan we een prachtig seizoen tegemoet.

Met een groet,
Gerrit Overwijk.