6 januari, werden de leden en hun partners verwelkomd op de traditionele Nieuwjaarsreceptie bij HD-Point in Drachten. Ongeveer 65 aanwezigen hebben we geteld, het was een drukke bedoening.

Onze director Jantinus nam het woord en heette iedereen natuurlijk hartelijk welkom. Hij vroeg een ieder op 25 maart de middag en de avond vrij te houden om met ons de eerste van de drie evenementen rondom ons 20-jarig bestaan te vieren. Mede daarom deed Jantinus het dringende verzoek op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 26 januari aanwezig te zijn om alle plannen uit eerste hand te horen

Op de ALV is er ook een verrassing ingepland waarover hij geen verdere mededelingen deed.
Jantinus besloot met een ieder een fantastisch 2018 te wensen met veel mooi weer en veel veilige kilometers. Hij deed een emotionele oproep om het rubber op de weg te houden teneinde wat dat betreft een herhaling van 2017 te voorkomen.

Onder een luid “proost” werden de champagneglazen geheven en werd het buffet geopend. De Stripe uit Bakkeveen had een uitstekend buffet voor ons klaargezet en er was ruim voldoende voor iedereen.
Het bleef nog lang beregezellig!

Het bestuur neemt deze gelegenheid te baat om een ieder die er niet bij was ook dat fantastische jaar te wensen en je weet het: hou het veilig!

Namens het bestuur Lakes Chapter Holland,
Kees de Vries