Op 30 december hebben we weer een Eindejaarsevent georganiseerd. Doel van het event was met alle leden van LCH en de klanten van HD-Point op een gezellige wijze afscheid te nemen van 2017 in onze snoepwinkel i.c. de showroom van HD-Point.

We hadden gezorgd voor koffie, chocolade, warme worst, oliebollen, appelflappen, glühwein pilsje, frisje etc. Als goed doel, want dat doen we elk jaar, was het Koninklijke Nederlands Geleidehondenfonds (KNGF) uitgekozen.

Het werd een fantastische dag met veel bezoekers. Ook Freerk deed goede zaken zo aan het einde van zijn boekjaar. Voor het KNGF hebben we het respectabele bedrag van 430 euro opgehaald. De helft daarvan is gedoneerd door HD-Point waarvoor onze verschrikkelijk hartelijke dank! Bijgaand tref je de bedankbrief van het KNGF aan.  ( KNGF geleidehond – bedankbrief )

Onze oneindige dank gaat uit naar HD-Point voor de gastvrijheid maar bovenal naar onze wrotters. Die drankjes en etenswaren komen niet vanzelf in een pan, in een glas, op een broodje etc. Zonder die toppers stonden we als chapter machteloos.

Met hartelijke groet,
Kees de Vries (Editor)