Vrijdagavond kreeg ik een telefoontje dat een aantal ladies gearriveerd waren in het hotel Stayokay in Sneek.

Lady’s on the road

Wij, Susan Roeli en ik (Sietske die dit schrijft), hadden met die dames afgesproken dat we nog op stap zouden en dat is ook gebeurd, het was super gezellig. Met 11 ladies zijn we heerlijk wezen borrelen en ja voor je het weet is de nacht nog erg kort en dan gaat je wekker voor je er erg in hebt! Half 9 stond Roeli bij mij voor de deur met gebak voor de 28 ladies die zich hadden opgegeven.

24 ladies van de 28 zijn komen opdagen. Het regende tijdens het ontvangst maar bij vertrek was het droog. We maken een groepsfoto bij het startpunt en we gaan richting Gaasterland. We kwamen via een prachtige route door Gaasterland bij Lemmer aan, Tony Leenes “Indian Motorcycle Museum” waar de lunch klaarstond. Nadat we het museum hebben bewondert en de vele verhalen van Tony hebben gehoord zijn we weer afgereisd naar het o.a. mooie Weerribben. Daar kregen we weer een bui over ons heen. We hebben ook genoten van de hoge dijken waar we overheen kwamen met al die heerlijke bochten erin. Het was uitkijken omdat er modder en regen op lag. Dus hier en daar wat glad! Zelfs moesten we stoppen voor een kudde koeien die op een weg liepen en ons aankeken met een blik, wat moeten jullie nu. Nadat er meer motorgeronk bij kwam schoten de koeien de weg over en de dijk op zodat wij weer konden passeren.

Nadat we verder genoten hebben van een prachtige route zijn we in Zwartsluis aangekomen waar we allemaal nog even nagenieten onder het genot van een bakje koffie/warme chocomelk / frisdrankje. Dan nemen alle ladies afscheid van ons en onze opening Ride Out van 21 april 2012 is geslaagd! Heerlijk voldaan rijden we weer huiswaarts.

Groetjes,

Susan, Roeli en Sietske.