Ooh, ooh, als dat maar goed gaat. We krijgen een koud en nat weekeinde 25 en 26 mei, dat voorspellen ze al weken en het lijkt erop dat ze deze keer wel gelijk krijgen. Extra kleren inpakken is het devies want de aanhanger gaat mee dus bagage is geen probleem. Ook nemen we de nieuwe Lakes Chapter roadhouse-tent mee, zie de foto’s.

p1090374Vrijdag gaan we in twee groepen naar het zuiden. De eerste groep, 2 motoren en Jan en Tilly B. met hun Benz-camper met aanhanger (met Fat Boy, tenten en bagage) arriveren op de camping ’t Denneke in Zandoerle om een uur of drie. We hebben een weliswaar koude maar redelijk droge rit achter de rug. Er is een prachtige plek voor ons gereserveerd die met de Friese vlag is aangegeven, we kunnen het niet missen. De grote partytent en onze eigen tenten staan om 5 uur en we kunnen een koud biertje nemen (koelkast in camper, geweldig!). De tweede groep komt ook om deze tijd aan en worden met goedbedoelde adviezen geholpen bij het opzetten van de tent, je kent het wel! p1090386De vrienden van het Corridor Chapter komen langs om ons welkom te heten. We babbelen een beetje over van alles en nog wat en we proberen voor Anny een Harley te regelen, bijna gelukt! Roeli is erg in de weer met haar smartphone en mist een groot deel van de gesprekken, maar de glimlach is veelzeggend! Om zes uur worden we in het restaurant verwacht voor het buffet. Uitstekend geregeld door die jongens en meisjes daar in Brabant, lekker gegeten en gezellig! Na het eten naar de feesttent om een ieder te ontmoeten en met elkaar wat te drinken. De DJ draait oudere muziek, sommige van ons hebben de teksten nog ergens op de harde schijf staan en zingen volop mee, dit tot verbazing van de wat jongere gasten. Dan toch maar te bed maar tjonge wat is het koud. Er wordt ernstig geleden deze nacht, om een uur of 6 is het rond het vriespunt en dan eruit om je sanitair te ontspannen, valt niet mee!

Zaterdagochtend een superontbijt voorgeschoteld gekregen door onze Corridor vriendinnen en vrienden. Om 11 uur klaar staan voor de ride out was geen probleem. De dag was namelijk met een matig zonnetje begonnen maar het werd steeds mooier en het zou droog blijven. Met in totaal ruim 40 motoren reden we door Brabant, prachtig daar, mooie natuur, prachtige huizen en boerderijen en leuke dorpjes. Om 13.00 afstappen voor een lunch op het terras, de zon scheen uitbundig. Maar wat nu, er bleken 17 motoren verdwenen te zijn??!! Ergens was er iets niet goed gegaan, de schuldige zijn ze nog aan het zoeken, de oorzaak bleef duister. Vlot kregen we onze reeds bestelde gerechten op tafel, prima voor mekaar! En dan wachten op die 17 vermisten. Diverse Corridor members zijn ze gaan zoeken en rond een uur of 2 kwamen ze ook iets eten!! De ride out werd daarom afgesloten met een bezoekje aan de dealer Central Harley-Davidson in Veghel. Het is een mooie zaak, veel ruimte en motoren waar je hebberig van werd. Dan naar de camping want we hadden dorst. In de roadhouse-tent was het nu lekker zitten want er was een koud windje opgestoken. Om half zeven naar de feesttent voor de barbecue, helemaal in orde was dat!

De barbecue liep over in de feestavond. Corridor had een uitstekende band geboekt: Private Label, het bier werd met kannen naar de Lakestafel gebracht. Op diezelfde tafel stonden een paar Lakesmembers op een gegeven moment te dansen, sterk hoor die tafels. Na een plotseling verdwijnen van het mascottevarken van Corridor chapter was er even paniek in de tent. We hebben hem de volgende dag toch maar terug gegeven. Pas laat kwam de laatste naar de tent na op de knieën op de dansvloer te hebben gelegen heb ik begrepen.

Zondag rustig weer een uitstekend ontbijt en de boel afbreken. Terugrit zonder problemen, wel een flinke bui maar dat kon het weekend niet bederven.

We bedanken het Corridorchapter voor een uitstekend weekend, ze hebben er echt iets heel leuks van gemaakt. Gezellige jongens en meisjes die Brabanders en ze praten echt met een zachte “g”.

Volgend jaar gaan we weer die kant op, Jan, Tilly, Roeli, Susan, Sipke, Anny, Jantinus, Jitse, Bonny en Kees.

 

Met vriendelijke groet,
Kees de Vries

De Brabant Bike Rally 2013

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.