Nieuwsbrief: 16 – April 2016

Beste member,

Logo2016
Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben we met heel veel trots ons nieuwe Lakes Chapter logo gepresenteerd. Een spannende aangelegenheid: hoe reageren de members? Jullie waren erg enthousiast en inmiddels zijn de geborduurde patches klaar en zijn tijdens het Open House dagen te verkrijgen in de stand van ons Chapter. Ook hebben wij stickers laten maken en die liggen het komende weekend klaar voor de verkoop. Er is keihard gewerkt om de inschrijving van het Alvestêdewykein op tijd te realiseren, vrijdag 1 april is het zover. Het belooft weer een mooi motorjaar te worden met diverse activiteiten en voor ieder wat wils. We blikken kort terug op wat is geweest en kijken vooral vooruit naar wat ons het komende seizoen te wachten staat. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Ledenbestand:
De volgende members hebben hun lidmaatschap opgezegd. Eije en Jannie de Haan uit Lutjegast en Arie Otten uit Apeldoorn.
Na diens overlijden in januari is Willem Damhaar ook van de memberslijst gehaald.

Als nieuwe members hebben wij kunnen begroeten: Jelle en Berend Broersma (Surhuisterveen), Anja Kapteijn (Lelystad), Lucia en Ger Alkema (Kornhorn), Anne Ploeg (Zevenhuizen), Patricia Donninger (Harlingen), Bert de Boer (Leeuwarden), Han Hendriks (Leeuwarden), Simon Aardema (Wommels), Douwe van der Meulen (Bitgum), Gerrit Overwijk (Tijnje) en Ted van Busschbach (Goingaryp).
Welkom bij het Chapter! Sommigen van jullie hebben we al diverse keren ontmoet tijdens een activiteit. Ben je nog niet geweest dan hopen we je op korte termijn te begroeten. De new members ride out, die we rijden op zondag 10 april, is daar een mooie gelegenheid voor. Graag tot dan!

Diverse activiteiten:
De Nieuwjaarsreceptie, die werd gehouden op 9 januari, was een gezellige bijeenkomst. Onder het genot van een drankje en hapje is er getoast op het nieuwe jaar.
Op 12 februari stond de Algemene Ledenvergadering op het programma. Het was een vergadering die goed is bezocht. De activities agenda werd besproken en goedgekeurd. Het hoogtepunt van deze avond was de presentatie van het nieuwe chapter logo. Na de presentatie bleek dat een ieder zeer enthousiast was. Inmiddels zijn de eerste geborduurde patches binnen. Ze zijn in twee maten te verkrijgen. Een groot exemplaar voor op de rug en een klein exemplaar voor op de voorzijde van je jas/vest.
Ook hebben we stickers laten maken in twee verschillende maten. De volgende stap is om een kledinglijn te ontwerpen waar het nieuwe logo prominent op aanwezig is. We zitten bijvoorbeeld te denken aan sweaters, t-shirts met lange mouw enz, enz. Hier komen we binnenkort op terug.
De Chapteravond op 26 februari j.l. stond in het teken van de trip die diverse members in 2015 naar de States hebben gemaakt. Met mooie verhalen en veel beeldmateriaal hebben Henk, Rim en Geert Kooistra deze avond op een prima wijze ingevuld.

Open House HD-Point 2 en 3 april 2016:
Het kan jullie niet zijn ontgaan dat deze happening voor het komende weekend weer op de rol staat. Freerk en zijn team hebben een puike newsletter laten maken en deze hebben jullie allemaal via de mail of facebook ontvangen.
Vanzelfsprekend zijn wij met onze stand aanwezig. Hier worden de nieuwe patches en stickers te koop aangeboden. Via een laptop is het mogelijk om je in te schrijven voor het weekend der weekenden: het Alvestêdewykein, alweer onze 10e editie.
We gaan zowel op de zaterdag als zondag, twee keer per dag, burn outs organiseren i.s.m. Freerk. Het is de bedoeling te raden hoelang het duurt voor het bandje knapt. Wie met zijn opgegeven tijd het dichtst in de buurt zit krijgt een leuke prijs, gesponsord door Freerk. Inleg per opgegeven tijd is een euro en dat komt ten goede aan het Chapter, dus allemaal massaal meedoen!
US-bikers is weer aanwezig om hun reizen naar Amerika te promoten en natuurlijk kunnen we weer demo rijden op twaalf beschikbare Harley’s. Uiteraard ontbreekt het gratis hamburgertje niet en is er een DJ voor de muzikale ondersteuning. De weersvooruitzichten voor het weekend zijn prima dus we zien jullie graag a.s. weekend verschijnen bij onze stand. Tot dan!

New Members Ride Out 10 april 2016:
Lakes-Chapter-Holland-New-member-ride-out-2016Deze wordt gereden op een zondag en Gerard en Rim zijn druk bezig met de voorbereiding hiervan. Jullie hebben inmiddels allemaal de uitnodiging voor deze ride out ontvangen. Verzamelen in Sneek bij Amicitia hotel en finishen bij HD-Point in Drachten. Alle nieuwe members worden nog persoonlijk uitgenodigd want om jullie gaat het immers.

The BIG5 22 t/m 24 april 2016:
Op dit moment hebben 16 members zich opgegeven voor dit weekend naar België. Hotelkamers zijn geboekt en we gaan er weer een fantastisch weekend van maken. De deelnemers hebben persoonlijk bericht gehad m.b.t. vertrektijd en dat soort zaken.

Ride Out 1 mei 2016:
Martin en Dirk wonen aan de andere kant van de Afsluitdijk alwaar zij weer een mooie ride out gaan uitzetten. Uitnodiging volgt nog.

Benelux HOG rally 27 t/m 29 juni 2016:
Inmiddels hebben 16 members zich hiervoor aangemeld. Het wordt dit jaar georganiseerd door het Worldport Chapter Rotterdam en plaats van happening is Rockanje. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wil je mee, dan horen we het graag.

Brabant Bike Rally 10 t/m 12 juni 2016:
Ook dit altijd beregezellige weekend georganiseerd door het Corridor Chapter gaan we weer bezoeken, de uitnodiging komt nog.

Ladies naar Giethoorn 17 juni 2016:
Het betreft hier de Lakes Ladies. Alle vrouwelijke members krijgen binnenkort voor deze dag een uitnodiging.

10e Alvestêdewyken 24 t/m 26 juni 2016:
De inschrijving voor dit fantastische weekend start op 1 april. Even naar de site www.lakeschapter.nl en stapsgewijs inschrijven. Inhoudelijk zal er niet veel veranderen, don’t change a winning concept. Gewoon gezellig lekker ouderwets met elkaar ontbijten, biertje drinken en bbq. Zaterdag de ride out en ‘s avonds een topcoverband. Dit jaar schuiven de Ladies of Harley aan, zij hebben ons weekend op hun agenda gezet en daar zijn we trots op. Voor allen die trouw komen wordt het een weerzien met oude bekenden, ben je nog nooit geweest, dan is dit een mooi moment om daar iets aan te doen en je op te geven. Maak het eens mee!

Site www.lakeschapter.nl :
Bezoek ook eens onze site. Onze webmaster en editor zijn regelmatig aan het updaten. Je vindt hier o.a. de nodige informatie over onze geplande activiteiten. Tevens worden foto’s en verslagen geplaatst van activiteiten die we georganiseerd hebben, er zijn diverse links geplaatst en je kunt in een gastenboek een reactie achterlaten. Neem maar eens een kijkje.

En natuurlijk zitten we op facebook.

Tot zover weer de nodige informatie. We hopen jullie te ontmoeten op één van onze activiteiten.

Bestuur Lakes Chapter Holland.