Ladies on the Move
Ladies on the Move

We zijn zondagochtend even voor 8 uur vertrokken vanuit Joure richting Nieuwerkerk aan de IJssel. Helaas in onze regenpakken en we hebben dan ook heel wat regen over ons heen gekregen. Zo rond half 10 kwamen we bij de dealer in Nieuwerkerk aan de IJssel aan en we werden verwelkomt als de bikkels uit Friesland. Dit omdat meer dan de helft van de ladies die zich opgegeven hadden zich hadden afgemeld in verband met het slechte weer. Maar ja, als wij ons opgeven dan komen we ook. We zagen tot onze verbazing dat er een Friese vlag tussen de HD vlaggen aan het nieuwe pand hing.

Daar moest natuurlijk even een foto van gemaakt worden en via Liza is dat gelukt. Liza reed voor de eerste keer na de geboorte van Guus weer met ons mee tot aan de lunch.

We werden bij de dealer verwelkomt met koffie en gebak, en konden zo mooi even opwarmen en de kleding kon opdrogen. Zo rond 11 uur zijn we met 9 motoren vertrokken voor de ride out en die ging langs de IJssel en we zijn nog met een klein pontje overgestoken en daarna nog over mooie smalle landweggetjes tot aan de lunch in het Noorden.

De ride out was ondanks de regen erg mooi, maar met mooi weer kan je toch beter van de omgeving genieten, dus doen we waarschijnlijk nog wel een keertje over met mooi weer. Er zijn leuke foto’s van ons gemaakt en ook tijdens het rijden zijn we regelmatig gefotografeerd.

Na de lunch, die heerlijk en overvloedig was, zijn de meeste ladies weer vertrokken richting huis. Susan, Jantina en ikzelf zijn toen ook vertrokken richting Friesland. Zo rond half 5 waren we weer in Joure en konden Susan naar Sneek en Jantina naar Harlingen hun rit vervolgen.

Al met al een geslaagde dag, ondanks dat het ’s morgens regende en de temperatuur behoorlijk laag was.

 

Groetjes Susan en Roeli